English | Deutsch | Nederlands

Winkelen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Spar-winkel vrijwel tegenover Casas del Sol. Meer keus heeft u in de Hyperdino en de Spar in het centrum van Playa Blanca, op slechts een paar minuten loopafstand. Openingstijden 8.00 - 22.00 uur.

 

Lanzarote is een eiland met lager BTW tarief dan het vaste land van Spanje. Ook zijn er producten zoals camera’s, personal audio/video/computers, parfums tegen aantrekkelijke prijzen te koop. Informeer thuis naar de prijzen en onderhandel met de verkoper. De winkels zijn tot laat in de avond open, de belangrijkste autovrije winkelstraat van Playa Blanca ligt maar een paar minuten lopen van de vakantiewoning.

 

Er is een groot winkelcentrum genaamd 'Biosphere' in Puerto del Carmen, evenals 'Deiland' in Playa Honda. Arrecife, de hoofdstad van het eiland, heeft veel winkels en een warenhuis langs de belangrijkste voetgangersstraat.

 

In Playa Blanca wordt op woensdag- en zaterdagochtend een markt gehouden. De markt in Teguise is de grootste van het eiland en wordt elke zondag gehouden. In Haria is een ambachten en kunstmarkt op zaterdag.

 

Casa Dorado 21b

 

Casa Estrella 30c

 

Pluspunten van deze vakantiewoningen:

 

Neem contact op