English | Deutsch | Nederlands

Voorwaarden en condities

Algemene voorwaarden verhuur vakantiewoningen Casa Dorado 21B en Casa Estrella 30C, Casas del Sol, Playa Blanca, Lanzarote.

 

Contract

Het contract voor de boeking van vakantiewoning Casa Dorado 21B of Casa Estrella 30C, Casas del Sol is tussen de eigenaar en de huurder.

 

Alleen accommodatie
Het contract is alleen voor het vakantieverblijf. Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om zelf de vluchten en transfer te regelen. Zorg ervoor dat de beschikbaarheid van de vakantiewoning is besproken voordat u uw vlucht gaat boeken. De eigenaar reserveert dan de vakantiewoning voor 24 uur zodat u alles kunt regelen. In overleg kan dat langer zijn.

Als de vakantie boeking is gebaseerd op een bepaalde faciliteit in de vakantiewoning moet de huurder ervoor zorgen dat de eigenaar hiervan schriftelijk op de hoogte is gesteld op het moment van de boeking. Meubilair in de woning kan afwijken van de foto.

 

Beschikbaarheid van de vakantie woning
De vakantiewoning  zal voor de huurder beschikbaar zijn vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst en moet uiterlijk om 10.00 uur worden verlaten op de dag van vertrek. Afhankelijk van de vorige en volgende bezetting kan hiervan afgeweken worden in overleg met de receptie van CDS. Bagageopslag is beschikbaar binnen de lounge van het receptiegebouw.
Het aantal personen dat gebruik maakt van de woning zal niet hoger zijn dan het aantal geboekte door de huurder voor de duur van de boeking.

 

Bevestiging van de boeking
De reservering zal worden bevestigd door een uitwisseling van e-mails tussen de eigenaar en de huurder. De definitieve boeking wordt bevestigd na ontvangst van 30% van de overeengekomen huursom op de aangegeven rekening. 8 weken voordat het verblijf in de vakantiewoning ingaat dient het restant van 70% te zijn voldaan. Het bedrag wordt niet terug betaald bij annulering. Zorg dat u een goede reis- en annuleringsverzekering heeft.

 

Betalingsmethode
De huurder betaalt in euro’s per elektronische overmaking op de in de correspondentie aangegeven bankrekening. Betaling per debet- of creditcards is niet mogelijk.

 

Vakantieverzekering
Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om een reis- en annuleringsverzekering, bij voorkeur, zodra de boeking is bevestigd, te regelen. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor enig letsel, verlies of beschadiging van de huurder of van eigendommen van de huurder (met inbegrip van leden van de partij van de huurder), terwijl vakantie wordt gehouden.

 

Reisdocumenten
Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om ervoor te zorgen dat paspoort, (evt.) visum, vaccinatiebewijs en/of negatieve test uitslag in orde zijn voor de reis naar en verblijf op Lanzarote. Indien de huurder, of een lid van de partij van de huurder, niet in staat is om te reizen omdat de reisdocumenten niet in orde zijn, dan is de eigenaar niet aansprakelijk voor enige terugbetaling.

 

Onderhoud van de woning
De huurder verbindt zich ertoe alle meubels en gebruiksvoorwerpen te houden in dezelfde staat waarin deze zich bevonden bij het begin van de huurperiode. De kosten van eventuele schade of breuk wordt in rekening gebracht aan de huurder.

Niet roken of vapen in huis, huisdieren niet toegestaan.

 

Kluis
Er is een gratis kluisje beschikbaar voor waardepapieren, sieraden en geld in de woning. De sleutel is tegen een borg van € 20 bij de receptie beschikbaar.

 

Schoonmaak
De prijs is inclusief schoonmaak 2x per week.
Handdoeken, beddengoed en toiletpapier worden verstrekt.

Casa Dorado 21b

 

Casa Estrella 30c

 

Pluspunten van deze vakantiewoningen:

 

Neem contact op