English | Deutsch | Nederlands

Hoe kom je naar Lanzarote

Er zijn voldoende goedkope vluchten naar Lanzarote  (Arrecife) beschikbaar gedurende het gehele jaar. Raadpleeg www.lowcostairlines.nl en www.skyscanner.nl of de websites van de luchtvaart maatschappijen en luchthavens.

Vertrek is mogelijk van Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Charleroi, Weeze. O.a. Transavia, Ryanair en EasyJet vliegen in 4 uur naar Lanzarote.
 

Om van de luchthaven Arrecife naar de vakantiewoningen op Casas del Sol (Playa Blanca) te gaan, heeft u 4 mogelijkheden:

  1. Taxi - Een taxi kost ongeveer € 50 enkele reis. Reserveren is niet nodig. Er zijn volop taxi’s beschikbaar voor de aankomsthal.
  1. Per bus 161 reist u in minder dan een uur naar Casas del Sol. Kosten ca. 4 euro per persoon. Bushalte ‘Muelle de Play Blanca’ voor de ingang van het park Casas del Sol. Voor actuele bustijden zie hier.
  1. Er is ook een resort transfer service (shared shuttle) vooraf te boeken bijvoorbeeld via www.firstminute-transfer.com.
  1. Huurauto - Wij raden u aan de huurauto vooraf te reserveren, bijvoorbeeld via www.autoreisen.es.  Als u niet vooraf heeft gereserveerd, vindt u diverse verhuurbedrijven in de aankomsthal op de luchthaven. Prijzen vanaf 90 euro per week.

 

Routebeschrijving

35km van luchthaven naar Planya Blanca, Casas del Sol.

Adres
Avenida de Canarias 1, 35580 Playa Blanca  - Yaiza, Lanzarote

Telefoon + 34  928 51 82 31
 

Het personeel zal de sleutels uitreiken en een kopie van uw paspoort maken. Dit is de standaard procedure in Spanje. U kunt uw auto tot vlak bij de vakantiewoning rijden. Na het uitladen van de bagage dient de auto op de parkeerplaats bij de ingang te staan. U krijgt bij de Receptie een gratis parkeerkaart, zo nodig vraag er naar.


Als u vertraging heeft, is het belangrijk om de receptie van Casas del Sol te bellen:
+ 34 928 51 82 31. De receptie is open van 8.00 – 22.00 uur.
Het personeel van de receptie wacht op uw komst ook na 22.00 uur.

Casa Dorado 21b

 

Casa Estrella 30c

 

Pluspunten van deze vakantiewoningen:

 

Neem contact op